Даша Астаф’єва вперше озвучила причини розриву з нареченим-бізнесменом

Українська співачка Даша Астаф’єва розповіла чому насправді розпалися її стосунки з бізнесменом Артемом Кімом після 6 років спільного життя.

У програмі “Світське життя” на YouTube-каналі артистка озвучила причини розриву з коханим. Вона назвала громадянський шлюб із бізнесменом «повчальною та гарною історією», а також уточнила, що це єдиний роман у її житті, після якого вона залишилася з колишнім обранцем у дружніх стосунках.

«Як з’ясувалося, ми більше друзі, ніж люди, які кохають одне одного. Це кохання, але це інше кохання. Ми не зовсім готові до продовження сімейних стосунків. На жаль, іноді якісь погані події можуть зруйнувати почуття і те, що будувалося роками», — уточнила Астаф’єва.

Відносини Даші та Артема пройшли безліч випробувань та перевірок: арешт бізнесмена, суди над ним, співачка підтримувала його, коли на чоловіка завели кримінальну справу і він виявився невиїзним. Співачка уточнила, що суди над Кімом ще тривають і він перебуває під слідством, а постійна боротьба з обставинами суттєво послабила їхні стосунки.

«Ми вичерпали той ресурс почуттів, і боротьби, і все, що мало піти на будівництво сім’ї, і все добре та хороше. Багато було випробувань, багато втручань чужих людей. Це дуже складно, коли проблеми сильніші, на жаль, ніж стосунки», – заявила зірка.

Даша уточнила, що під час стосунків пара жила у заміському будинку бізнесмена, але після того, як вони розійшлися, перебралася до своєї столичної квартири. Астаф’єва повідомила, що зараз живе для себе та насолоджується свободою.

«Чесно кажучи, я не знаю, як це буде до Артема, але мені дуже добре зараз самій. Я ніколи не думала про себе так, як зараз», – зізналася Астаф’єва.

Також Даша жартома поскаржилася на те, що тепер усі знайомі та друзі намагаються її зісватати своїм кумам, але вона тільки відбивається від цих привабливих пропозицій.

Читайте також: Іванна Онуфрійчук поділилася першими кадрами з медового місяця

Поділись


Новини партнерів