Зірку серіалу “Секс у великому місті” Кріса Нота звинуватили у зґвалтуваннях

67-річний Кріс Нот, відомий за роллю Містера Біга в серіалі “Секс у великому місті”, опинився в центрі скандалу – дві жінки звинуватили його у зґвалтуваннях.

Видання The Hollywood Reporter, яке першим поділилося цією новиною, повідомило, що ці жінки звернулися до редакції із різницею у кілька місяців. При цьому вони не були знайомі між собою.

За словами однієї, Нот зґвалтував її у Лос-Анджелесі у 2005 році, інша стверджує, що стала його жертвою у 2015 році у Нью-Йорку. Свої імена жінки не розкривають та використовують псевдоніми. Відомо, що одній з них зараз 40 років, а іншій — 31 рік.

Одна з них Лілі стверджує, що познайомилася з актором, коли працювала в нічному клубі в Нью-Йорку. Вона заявила, що він запросив її на вечерю, а після цього вони вирушили до нього додому.

Він намагався загравати зі мною. Я була обережна. Він продовжував свої спроби, і мені слід було сказати “ні” твердіше і піти. Наступне, що я пам’ятаю, це що він зняв штани і стояв переді мною, – поділилася вона.

Дівчина додала, що вказала йому на те, що він був одружений (дружина актора – Тара Вілсон, проте для нього це не було перешкодою.

Він сказав, що шлюб — це вдавання. Моногамія нереальна. Він ґвалтував мене ззаду прямо перед дзеркалом. Я плакала. Після цього я почувалась жахливо — я була зґвалтована. Усі мрії про кумира, якого я любила протягом багатьох років, зникли, – додала вона.

Інша дівчина, яка використала псевдонім Зої, розповіла, що познайомилася з актором на роботі у компанії, яка з ним співпрацювала. На той момент їй було 22 роки. За її словами, Нот із нею фліртував і почав залишати їй голосові повідомлення. Потім він запросив її в басейн у Західному Голлівуді, де мав квартиру. Вони обговорювали одну книгу, а потім сказав, що йому потрібно повернутися додому. Піднявшись у помешкання, він попросив Зої принести йому книгу. Коли вона увійшла, він її поцілував, а потім напав на неї та зґвалтував. Зої стверджує, що була проти і просила зупинитися, але він цього не зробив. На її прохання використати презерватив він розсміявся. За словами Зої, після цього вона вирушила до друга та розповіла про напад, але імені ґвалтівника не назвала. Приятель дівчини підтвердив, що відвіз її до лікарні.

Нот на звинувачення вже відповів. Він заперечував, що ґвалтував цих жінок.

Звинувачення проти мене, висунуті людьми, з якими я зустрічався багато років, навіть десятиліть тому, є абсолютно хибними. Ці історії могли бути написані 30 років тому або 30 днів тому – “ні” завжди означає “ні”, це риса, яку я не переступав. Наші зустрічі проходили за взаємною згодою. Я не знаю напевно, чому про ці історії заговорили саме зараз, але знаю, що я не нападав на цих жінок, – заявив він.

Компанія Peloton, що випустила відеоролик за участю актора після виходу першої серії серіалу “І просто так”, у зв’язку зі скандалом видалила відео.

Поділись


Новини партнерів