Слава Камінська прокоментувала скандал з Вікторією Смеюхою

Відома українська співачка Слава Камінська вирішила прокоментувати скандал, який виник між нею та її колегою Вікторією Смеюхою.

Обидвох колишніх учасниць гурту “НеАнгели” запросили взяти участь у концерті “Музична платформа”. Слава з’явилась на сцені в ефектній спідниці лавандового відтінку та рожевому корсеті, розшитому камінням. Співачка отримала нагороду за свій хіт “SLAVA BOGU”, який і виконала на музичній премії.

За лаштунками “Музичної платформи” у Слави запитали, чи зустріла вона свою колегу Вікторію на концерті. На що Камінська подякувала Богу за те, що нарешті почувається вільною.

Вона розповіла журналістам, що не хоче зайвий раз зустрічатися зі Смеюхою, оскільки вважає поведінку останньої доволі підлою. Більше того, Слава впевнена, що Вікторія таким чином хоче “виїхати” за її рахунок.

Крім цього, Камінська зазначила, що саме через цей скандал була змушена відкласти випуск альбому та зайнятися записом пісні “Аб’юзер” під час свого відпочинку в Арабських Еміратах. Ця композиція виявилась дуже актуальною, оскільки Вікторія звинуватила Славу в моральному та фізичному насильстві.

Читайте також: Злата Огнєвіч розповіла, як змінилася після проєкту “Холостячка”

Поділись


Новини партнерів