Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний розповів, чому розійшовся з Огнєвіч

Після розставання з Златою Огнєвіч переможця “Холостячки” Андрія Задворного часто цькують в Мережі шанувальники співачки. Попри усі пояснення та доводи, чоловіка продовжують хейтити. Тож Задворний вкотре вирішив пояснити свою позицію.

Андрій розповів, що піар до їхніх зі Златою стосунків немає ніякого відношення. Насправді, всі чоловіки, які брали участь у проєкті, прекрасно розуміли, що стануть в певній мірі відомими. Можливо хтось з них і ставив це собі за мету але не Задворний.

Чоловік запевняє, що прийшов на проєкт для того, щоб знайти кохання, а піар був лише побічним ефектом. І розлучився він зі співачкою без зайвого галасу, хоча міг це зробити на пост-шоу. Він просто пояснив своє рішення тим, що його почуття охололи.

Крім цього, шанувальники дорікають Задворному в тому, що він не хоче мати дітей. Як виявилось, це не зовсім правда. Андрій прагне створити міцну сім’ю та мати дітей, просто він не вважає що шлюб – це якась пишна церемонія, це повинно бути щось тільки для двох людей, які люблять один одного.

Читайте також: Ірина Горова показала, як відпочиває в ОАЕ

Поділись


Новини партнерів