Надія Мейхер пояснила, чому їй не подобається відпочивати в Україні

Колишня солістка гурту «ВІА Гра» Надія Мейхер заявила, що протягом останніх років жодного разу не відпочивала в Україні, і коли вона має вільний час, то подорожує іншими країнами. Співачці вдалося відпочити навіть під час пандемії, і вона зізналася, що минулого літа провела свою відпустку в Італії, причому брала із собою дітей.

Довгий час Мейхер жила у своєї матері, яка ще багато років тому поїхала до Італії на заробітки, а потім вирішила залишитися там. Коли у неї запитали, чому вона не любить відпочивати в Україні, артистка пояснила, що не проводить своєї відпустки не лише в Україні, а й у всіх колишніх країнах СРСР. «Не дуже люблю відпочивати у пострадянському просторі, бо там мене всі знають. Не те щоб це дуже бентежило. У повсякденному житті я нормально ставлюся до цього», – заявила Мейхер і наголосила, що коли перебуває на відпочинку, їй дуже не подобається, що до неї підходять люди.

У цьому плані відпочинок за кордоном виходить набагато простішим. Втім, вона і там зустрічає людей із пострадянського простору, вони її впізнають але клопоту не завдають. Також Мейхер розповіла, що востаннє відпочивала в Україні близько 10 років тому. Свою відпустку вона провела в Карпатах, і їй там дуже сподобалося але знову ж таки бентежив факт того, що її увесь час впізнавали.

Читайте також: Санта Дімопулос вразила ефектним вбранням, яке обрала для вечірки L’Officiel

Поділись


Новини партнерів