Тревіс Скотт дав перше інтерв’ю після трагедії на музичному фестивалі

Фестиваль Astroworld залишиться в пам’яті людей як трагедія, яка забрала 10 життів. Під час виступу репера Тревіса Скотта серед відвідувачів почалася жахлива тиснява, багато людей отримали серйозні травми та були госпіталізовані. Наразі жертви та їхні близькі мають намір закликати організаторів до відповіді — до суду направлено понад 140 позовів від 1500 постраждалих. Звинувачення також лунають в сторону артистів, які не змогли забезпечити безпеку своїх шанувальників.

У свою чергу, Тревіс Скотт вважає, що він зробив все, що було в його силах на той момент. Виконавець стверджує, що не чув криків із натовпу і не одразу зрозумів, що його фанати у небезпеці. За словами репера, він одразу б перервав виступ, якби вчасно дізнався про тисняву. І, хоча Скотт вважає, що з юридичного погляду він невинний, музикант має намір докласти всіх зусиль, щоб виявити причину трагедії. «Я повинен знайти рішення, – сказав він. — Сподіваюся, це стане першим кроком, щоб ми, артисти, могли краще усвідомлювати ситуацію».

Репер також висловив свої співчуття постраждалим глядачам та родичам загиблих. «Я завжди з вами, люди. Я люблю вас, і ми пройдемо через це разом, – сказав він. — Усі ці люди, які прийшли на шоу, — це моя сім’я. У мене завжди був особливий зв’язок із тими, хто слухав мою музику та відвідував концерти. І мені дуже тяжко. Вони втратили своїх близьких. Я збираюся виправити це. Я збираюся знайти рішення, щоб нічого подібного не трапилося у майбутньому, це буде моїм головним пріоритетом».

Читайте також: Аріана Гранде повторила культовий образ Брітні Спірс із 90-х

Поділись


Новини партнерів