54-річна Ніколь Кідман має намір усиновити дитину

Ніколь Кідман після 14 років шлюбу з австралійським музикантом Кітом Урбаном вирішила завести третю дитину.

У пари вже є двоє дітей – 13-річна Сандей та 10-річна Фейт, народжені від сурогатної матері. Подружжя вирішило, що настав час, і вони готові до появи в сім’ї довгоочікуваного малюка, цього разу 54-річна Ніколь та 54-річний Кіт вирішили усиновити новонароджену дитину.

«Для Ніколь це вже третій процес усиновлення але не менш хвилюючий. Вона шалено любить свого чоловіка, і в них вже є дві дивовижні дівчинки, які так само, як і вона, схвильовані, появою молодшого брата чи сестри», – розповів один із друзів знаменитої родини.

Актриса завжди хотіла мати ще одну дитину. В 2011 році в одному зі своїх інтерв’ю Кідман говорила: «Ніколи не говори ніколи». Однак деякі джерела повідомляють про те, що їй довелося витратити багато часу, щоб переконати свого чоловіка: «Якщо ви запитаєте Кіта, він скаже: «Ні». Моя сестра має п’ятеро дітей. І він каже: «Ти ж не братимеш приклад зі своєї сестри?», – розповіла акторка в інтерв’ю 10 років тому.

“Ми всі знали, що пом’якшення Кіта було лише питанням часу, вони роками намагалися завести дитину але безуспішно”, – говорить джерело з оточення пари.

У 2014 році в інтерв’ю радіостанції KIIS1065 Ніколь Кідман відверто зізналася: «Я щомісяця сподівалася, що завагітніла але цього не відбувалося. Я б стрибала від радості, але цього вже ніколи не станеться. Мені 47. Моя бабуся народила дитину в 49, тож ніколи не вгадаєш».

Голлівудська зірка давно змирилася з тим, що їй уже не народити самостійно, тому зараз, коли нарешті з’явилася нагода, вона повністю поринула у процес усиновлення.

«Вони давно хотіли це зробити але їм заважав спосіб життя, робота, потім пандемія. Цього року вони вирішили приділити увагу своїй сім’ї. Усі документи вже готові, і з огляду на ситуацію у світі вони сподіваються, що це не займе довго. Вся сім’я в передчутті!», – продовжив друг сім’ї Ніколь Кідман.

Зазначимо, що Сандей та Фейт – не єдині діти голлівудської актриси. Від першого шлюбу з Томом Крузом у неї є 28-річна дочка Ізабелла та 26-річний син Коннор, які також були усиновлені. Щоправда, вони не бажають спілкуватися зі своєю зірковою мамою. Кідман навіть не запросили на весілля своїх дітей.

Читайте також: Слава Камінська ніжно привітала свою доньку з днем народження

Поділись


Новини партнерів