Макс Барських відверто розповів про пережите домашнє насильство

Український співак Макс Барських зробив відверте зізнання про сімейне насильство та нездорову обстановку, в якій він ріс. Співак опублікував відповідний допис на своїй особистій сторінці в Instagram.

Він опублікував чорно-біле фото, на якому з’явився в образі блондина. Артист підняв вкрай болісну для нього тему домашнього насильства та його наслідків для психіки дитини.

«Чому це відбувалося? З різних причин: погані оцінки у школі, безлад у моїй кімнаті. Особливої ​​нагоди не потрібно було», — згадав артист.

У той момент школяру те, що відбувалося, не здавалося дивним чи незвичайним, адже таке можна було спостерігати часто-густо.

«У подібних обставинах росло багато моїх однолітків. Такою є нездорова пострадянська традиція, яка передавалася з покоління до покоління. Вже набагато пізніше я зрозумів, що це ненормально», – розповів про особисті висновки Барських.

Далі Макс перерахував, що йому доводилося спостерігати: бійки батьків, ситуації, коли вони принижували один одного.

«Ремінь чи стусани стають вагомим аргументом у вихованні дитини. Ненормально, коли оточуючі бачать це але заплющують очі і замовчують, бо це не їхня справа. Ненормально, коли у сучасному світі апелюють словами «б’є чи ображає — значить, любить, бо просто кохання буває різним», — підсумував Барських.

Він додав, що все вищезгадане не має нічого спільного з любов’ю, зате це сміливо можна зарахувати до фізіологічного та психологічного насильства, що калічить долі.

До речі, Барських довгий час не спілкувався із батьком Миколою Бортником. Він відновив зв’язок з рідною людиною і помирився з ним вже після того, як став популярним. Макс зняв батька у своєму кліпі на сингл “Лютий”, а незабаром чоловік пішов із життя.

Читайте також: 19-річний переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин офіційно одружився

Поділись


Новини партнерів