Дмитро Комаров розповів, як відпочиває від подорожей

Мандрівник та телеведучий Дмитро Комаров дав велике інтерв’ю виданню Телеграф та розповів, як проводить вільний від роботи час. Під час своєї поїздки до Пакистану телеведучий дуже втомився, і буквально перед Новим роком написав про це дружині.

Коли вона поцікавилася, скільки він спить, то Комаров відповів, що близько 4 годин на добу. Потім вони зібралися і вирушили відпочивати на Мальдівські острови, і це було минулого Нового року. «Саша летіла туди з Києва, а я з Пакистану мені ближче. По приїзді першого дня я висипався, так добре було. Потім нам із дружиною запропонували дайвінг-тур. Ми пішли разом», – згадує мандрівник. За його словами, у результаті на третій день відпочинку він легко вставав о 5-й ранку, оскільки йому потрібно було встигнути на дайвінг.

Втім, Комаров зізнається, що пляжний відпочинок не для нього, і він від такої відпустки не отримує задоволення. Коли журналісти запитали, як сімейне життя вплинуло на його роботу, Комаров зазначив, що тепер вибудовує свій графік таким чином, щоб не бути відсутнів вдома більше 2 місяців. Він намагається знаходити час, щоб побути з дружиною але зазвичай це не Україна, а сусідня країна з тими державами, якими він подорожує. Наприклад, коли він був в експедиції в Китаї, дружина прилетіла до Гонконгу і там вони зустрілися.

Читайте також: 19-річний переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин офіційно одружився

Поділись


Новини партнерів