Даша Астаф’єва розповіла про чоловіків та свою зовнішність

Українська співачка, актриса та модель Даша Астаф’єва розповіла про реакцію чоловіків на себе, зізналася, як стежить за зовнішністю та якими комплексами раніше була обтяжена. В інтерв’ю для YouTube-каналу «Ебаут» вона заявила, що її першою фотосесією в житті стала ню-зйомка, яка була першим кроком на шляху до подолання невпевненості та сором’язливості.

Астаф’єва поскаржилася, що часто стикається з парадоксом – чоловіки звертають на неї увагу саме завдяки відвертим образам але потім через них і критикують.

«Я була дуже залежною від думки оточуючих. Багато моїх чоловіків засуджували мене за те, що я роздягаюся», — зізналася Даша.

Співачка не приховує, що користується увагою сильної статі, але й сама не соромиться виявляти ініціативу.

«Знайомляться дуже часто. Але я рішуча жінка, якщо мені подобається людина, то я сама можу підійти і познайомитися. Але від дурнів немає відбою», – зазначає Даша.

Астаф’єва не соромиться говорити про свої зовнішні недосконалості.

«У мене, як і у всіх є целюліт. Я роблю все, щоб його було трохи менше. Але справжня краса трохи накульгує. Я ніколи не вважала себе ідеальною», – запевняє вона.

Щоб завжди бути у формі, Астаф’єва багато працює над собою та своїм тілом і дає собі відпочити лише у вихідні.

«Я фігачу. Прокидаюся о 8-й, йду на 2-х годинну прогулянку з собаками. Я створила ідеальну систему. П’ять днів фігачу: спортзал, прогулянки – в день проходжу 15-18 км. Для мого тіла це ідеально – таке сушіння. У суботу та неділю я відпочиваю», — озвучила свій графік артистка.

Поділись


Новини партнерів