Джонні Депп отримає 10 млн. доларів компенсації від творців «Фантастичних звірів»

Після гучного розлучення з Ембер Герд Джонні Деппа не затверджують на нові ролі, а з уже узгоджених проектів звільняють. Зірка «Піратів Карибського моря» ледь не стала вигнанцем. Актора усунули від ролі Геллерта Грін-де-Вальда у фільмі «Фантастичні звірі» після того, як він програв справу про наклеп проти видавців The Sun минулого року.

Проте, стало відомо, що кіностудія Warner Bros. виплатить Джонні Деппу повну зарплату, понад 10 мільйонів доларів, незважаючи на те, що з початку зйомок 20 вересня в Лондоні Депп знявся лише в одній сцені фільму. Про це повідомляє Screen Rant.

Нагадаємо, зірка «Піратів Карибського моря» подав до суду на News Group Newspapers за статтю Дена Вуттона у квітні 2018 року, в якій стверджувалося, що актор «б’є дружину».

Депп категорично заперечував насильство по відношенню до Ембер Герд, на якій він був одружений у період з лютого 2015 року по січень 2017 року після того, як пара зустрілася на зйомках. Після бурхливого судового розгляду Депп програв справу: «Відповідачі [газети The Sun і News Group] довели, що вони опублікували текст у тому сенсі, в якому вважали ці слова по суті правдою».

Читайте також: Ірина Федишин розповіла, як стала жертвою шахраїв

Поділись


Новини партнерів