Сімейний будинок Шварценеггера виставили на продаж

У Каліфорнії виставили на продаж будинок, що колись належав американському актору та екс-губернатору штату Арнольду Шварценеггеру. Особняк оцінили у 11 мільйонів доларів, повідомляє Domain.

Голлівудський актор, який став губернатором Каліфорнії, володів цим будинком разом зі своєю колишньою дружиною-журналісткою та членом родини Кеннеді Марією Шрайвер у період з 1986 по 2013 рік, де вони виховували своїх чотирьох дітей, поки дружина не дізналася, що у Шварценеггера народилася дитина від покоївки.

Особняк продали 2013-го, після розлучення подружжя. Покупцем став Максвелл Кеннеді, син Роберта Кеннеді – брата вбитого 1963 року президента США Джона Кеннеді. Сума угоди тоді становила 12,9 мільйона доларів.

Тепер Кеннеді та його дружина продають будинок за меншою ціною. 388-метровий котедж був збудований у 1981 році, у ньому п’ять спалень, шість ванних кімнат, три каміни, велика кухня та вітальня. На прилеглій території є басейн та тенісний корт. Поблизу в різні часи жили багато голлівудських знаменитостей, у тому числі режисер Стівен Спілберг, актори Том Хенкс, Бен Аффлек і Метт Деймон.

Читайте також: Голлівудський актор Кіану Рівз хоче знятися у фільмі кіносвіту Marvel

Поділись


Новини партнерів