Надя Дорофєєва розповіла, чому не працює з Дантесом

Українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, чому не співпрацює з чоловіком та колегою Володимиром Дантесом та не записує з ним спільні треки. В інтерв’ю для YouTube-каналу Маші Єфросініної вона зробила низку зізнань.

Надя не проти, щоб чоловік став артистом продюсерського центру MOZGI Group, де працює вона сама, але поки що співак не поспішає робити це.

Він просто почав сам, і мені подобається, що він сам пробує. Він від цього кайфує. Він уже зробив свою команду насправді. Він не працював так багато ніколи, як останні півроку», — розповіла Надя.

Продюсер Дорофєєвої, Ірина Горова ніколи не пропонувала Наді записати дует з Володимиром, та й саме подружжя не обговорювало цю тему.

«У нас так багато проявів із Вовою в принципі. Ми навіть удома про це не говорили. Я не знаю, чому ми з Вовою не робимо дуету. Напевно, бо нас про це всі просять. Але я написала Вові пісню. Називається «С*ука». Це перша пісня, яку я створила для когось, окрім себе. Це перший творчий крок», — з гордістю заявила Дорофєєва.

Надя зазначає, що вони з чоловіком розмежовують роботу та приватне життя. У такому рішенні пари є низка плюсів.

«Ми мали домовленість. Я дуже не хотіла заполонити весь його простір. Мені так хотілося, щоб його сприймали окремо від мене, а мене окремо від нього. Вдома все інакше, а це робота. Я хочу, щоб він займався своїми справами, а я своїми. Ми приходимо і так пишаємось один одним», — зізналася співачка.

Дорофєєва не виключає, що в майбутньому у них із чоловіком можливий творчий тандем.

Читайте також: Григорій Решетник розповів, хто може стати новою “Холостячкою”

Поділись


Новини партнерів