Приходько розповіла, що має намір змінити зовнішність

Українська співачка Анастасія Приходько розповіла про свої комплекси з приводу зовнішності з дитинства, які вона перенесла у доросле життя. У програмі “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна” аристка зізналася, що мама критикувала її зовнішній вигляд, через що у співачки сформувалося стійке почуття невдоволення собою.

Наприклад, Приходько комплексує через друге підборіддя, наявність якого не залежить від ваги.

«У мене генетично так склалося: важу 54 кілограми, а відчуття, ніби 70. Це сумно дуже і треба щось із цим робити. Я дуже боюся всіх цих уколів, я ніколи нічого не колола», — зауважила Анастасія, яка всерйоз замислилась над виправленням зовнішності.

Артистку не влаштовує розріз очей. Мама співачки з дитинства забороняла їй усміхатися, аргументуючи це тим, що посмішка не пасує доньці через фізіологічні особливості.

«Мама говорила, що в мене негарні вузькі очі через мого діда японця, що мені категорично заборонено посміхатися. Я дуже рідко усміхаюся. Не тому що я зла людина, а тому що я розумію — якщо я посміхатимуся, їх не буде видно», – нарікала Приходько.

Дитячі комплекси підштовхнули Анастасію звернутися до косметологів, адже вона має намір зробити корекцію підборіддя та забути про свою естетичну проблему.

Читайте також: Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина

Поділись


Новини партнерів