Екс-учасниця «НеАнгелів» Вікторія Сміюха назвала причину скандального вчинку

Екс-учасниця гурту «НеАнгели» Вікторія Сміюха назвала причину, через яку наважилася на відкритий конфлікт із колишньою колегою по дуету Славою Камінською.

«Я самодостатня артистка і я більше не мовчатиму! Якщо Слава порушуватиме мої межі, то отримуватиме відповідь», — сказала Сміюха.

Вікторія зазначила, що могла б не записувати на відео те, як розрізала торт з портретом Камінської на відео, проте люди, які подарували десерт, цього хотіли.

Співачка уточнила, що ставиться до життя з гумором, натякнувши, що її дії теж не слід сприймати всерйоз.

Слава Камінська вже відреагувала на вчинок екс-колеги, яка публічно розрізала торт із її портретом але вирішила доповнити свою відповідь.

«Я, звичайно, зробила помилку, піддалася емоціям і продовжую, я завжди роблю ту саму помилку», — зазначила вона.

Співачка наголосила, що вважає дії колишньої колеги по групі хайпом і підозрює, що вчинити так їй порадила піар-менеджерка. Камінська припустила, що Вікторії знадобилася підвищена увага, бо «ласунка планує щось випустити».

«Підтримаю. Від щирого серця або вже шлунку. Тортом. Кондитер нехай застрелиться», – підсумувала вона.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)

У конфлікт втрутилася старша сестра Вікторії, Уляна. Раніше вона вже зазначала, що вся родина підтримувала Сміюху та просила її потерпіти під час роботи в колективі, натякнувши на складні стосунки у групі та пресинг на дівчину збоку.

“Усьому є межа. Коли комусь жартувати можна, а комусь ні? Хіба не весело? А не весело, як не ти, а тебе. Публічне висміювання, що продовжується, і цькування сестри, яке прикривається почуттям гумору, навіть мене дістало», — написала Уляна.

Читайте також: Настя Каменських заінтригувала Мережу кадрами з нового кліпу

Поділись


Новини партнерів