Влад Яма поділився архівним знімком з першого сезону шоу “Танці із зірками”

Суддя шоу “Танці зі зірками” відомий хореограф Влад Яма поділився з передплатниками рідкісною фотографією з минулого, на якій зображено головних учасників першого сезону танцювального проекту.

На своїй сторінці у Instagram танцюрист розмістив архівний знімок до Дня працівника радіо, телебачення та зв’язку України, який відзначали 16 листопада.

Фото було зроблене ще під час його участі у танцювальному проекті у 2006 році. Тоді Яма танцював зі співачкою Наталією Могилевською та посів друге місце. Перше тоді виборола пара екс-керівника студії “Квартал 95”, а нині президента України Володимира Зеленського та його партнерки Олени Шоптенко.

“Вітаю з Днем працівника радіо, телебачення та зв’язку України! Виходить, і моє професійне свято. На фото рік 2006, початок епохи великих розважальних шоу в нашій країні”, – прокоментував Яма.

На знімку можна побачити Руслану Писанку та її партнера Миколу Коваленка, Віталія Козловського, Наталю Могилевську та Влада Яму (тоді він був ще танцюристом), а також Володимира Зеленського та Олену Шоптенко.

Читайте також: Брітні Спірс випила перший келих шампанського за 13 років

Поділись


Новини партнерів