Адель відверто розповіла про складне розлучення та нового бойфренда

Вчора на каналі CBS вийшло інтерв’ю Опри Вінфрі з Адель, в якому співачка розповіла про зміни в особистому житті, нового коханого Річа Пола та багато іншого. Бойфренд зірки прийшов на шоу разом із нею.

Адель, яка вже розповідала, що вкрай тяжко переживала розлучення зі своїм чоловіком Саймоном Конеккі, зізналася, що була розгублена через те, що її шлюб не вдався.

Може здатися, що зараз я цього не відчуваю але я почуваюся так, ніби я виявила неповагу, коли швидко вийшла заміж, а потім так само швидко подала на розлучення. Я просто збентежена тим, що мій шлюб не вдався. – відзначила зірка.

При цьому вона тепло відгукнулася про колишнього чоловіка, разом із яким виховує дев’ятирічного сина Анджело, і сказала, що він буквально врятував їй життя, коли вона його зустріла.

Він з’явився в той момент, коли стабільність, яку він і Анджело дали мені, мені була дуже потрібна, – сказала Адель.

Зірка також розповіла, що мала складні стосунки з алкоголем. Переживаючи розлучення, вона позбулася згубної звички, і це, за її словами, допомогло їй більше дізнатися про себе.

Як тільки я зрозуміла, що мені потрібно працювати над собою, я перестала пити і почала багато тренуватися, – зазначила вона.

Співачка активно зайнялася спортом. Але, за її словами, вона вирішила це зробити не через бажання схуднути, а тому, що відчувала тривожність.

У мене були жахливі напади тривожності після того, як я розлучилася. Це змушувало відчувати, що я не контролюю своє тіло, – заявила співачка.

Бурхливе обговорення її схуднення в мережі та пресі Адель не хвилювало – вона зізналася, що це її зовсім не здивувало.

Моє тіло об’єктивували всю мою кар’єру. Занадто велика я, чи надто маленька, “гаряча” чи ні, чи щось ще — я ніколи ні на кого не дивилася з боку зовнішності та тіла. Я тоді була за бодіпозитив, і я підтримую його зараз, – заявила співачка.

Розповідаючи про свого нового бойфренда Річа Пола, Адель назвала його дуже розумним і веселим і відзначила, що це її перші стосунки, в яких вона полюбила себе.

У випуск також увійшов концерт зірки, записаний кілька тижнів тому в обсерваторії Гріффіта в Лос-Анджелесі. Співачка, яка з’явилася на публіці у чорній сукні Schiaparelli, виконала старі хіти та нові пісні з майбутнього альбому “30”, реліз якого заплановано на 19 листопада.

Читайте також: Джамала з чоловіком вирішили влаштувати відпочинок без дітей

Поділись


Новини партнерів