Адель розповіла про проблеми з ментальним здоров’ям через розлучення

33-річна Адель дала інтерв’ю журналу Rolling Stone, в якому розповіла про проблеми із психічним здоров’ям у розпал шлюборозлучного процесу з колишнім чоловіком Саймоном Конеккі.

Зірка зізналася, що через депресію вона протягом кількох тижнів практично не вставала з ліжка та цілими днями дивилася серіал “Сопрано”. Тоді вони з Конеккі ділили опіку над сином (у пари є дев’ятирічний син Анджело), вона багато ночей поводила на самоті наодинці зі своїми думками та переживаннями, внаслідок чого в неї розвинулася тривожність.

Я була спустошена і розгублена, – розповіла співачка.

Після розлучення вона з головою поринула в те, що, на її думку, могло допомогти їй упоратися з тривожністю. Адель стала багато подорожувати, переїхала до Лос-Анджелеса, перестала вживати алкоголь, відмовилася від глютену (як з’ясувалося, у неї була його непереносимість) і зайнялася спортом.

Я подумала, що, якщо я зможу таким чином змінити свою силу та своє тіло, то зможу зробити це зі своїми емоціями, своїм мозком та своїм внутрішнім станом, – зазначила вона.

Зараз зірка оговталася від важкого розлучення та знайшла щастя в особистому житті. Вона зустрічається із 39-річним спортивним агентом Річем Полом. В інтерв’ю Адель зізналася, що спочатку хотіла зберегти роман у таємниці та навіть не планувала розповідати про стосунки друзям. Але в результаті вирішила від публіки особисте життя не приховувати.

З колишнім чоловіком вона при цьому залишилася в добрих стосунках і називає його одним зі своїх найкращих друзів.

Читайте також: Віктор Павлік показав підрослого сина

Поділись


Новини партнерів