Режисер серіалу “Гра в кальмара” розповів про альтернативний варіант фіналу першого сезону

Режисер серіалу “Гра в кальмара”, що викликав масову істерію, якої, здається, не було з часів “Гри престолів”, Хван Дон Хек зізнався, що розривався між двома варіантами закінчення першого сезону. В інтерв’ю Entertainment Weekly він заявив, що глядачі могли побачити зовсім інший фінал.

Серіал закінчується на тому, що в останньому епізоді герой Лі Джон Дже вирішує залишитися і помститися творцям жорстокої гри, яка забрала життя тисяч людей, замість того, щоб вирушити до доньки.

Ми постійно запитували себе: чи справді правильним для Гі Хуна було рішення поїхати і побачитися зі своєю сім’єю, щоб досягти власного щастя? Чи для нас є правильним способом показати сенс того, що ми хотіли донести через серіал? – сказав він.

Він додав, що питання, чому світ опинився там, де він є, залишилося б без відповіді, якби головний герой полетів. Тому кінцівка виявилася такою неоднозначною.

До того ж, відкритий фінал явно натякав на продовження. І ці новини нещодавно підтвердились – серіал буде продовжено на другий сезон.

У серіалі “Гра в кальмара” розповідається про групу людей, які беруть участь у грі на виживання. Вона складається з шести дитячих змагань, після закінчення яких живим повинен залишитися лише один учасник. У фіналі на переможця чекає грошовий приз, який по ходу гри кратно збільшується в міру того, як учасники змагань помирають один за одним.

Читайте також: Алек Болдвін запропонував нові правила використання зброї на зйомках

Поділись


Новини партнерів