Сім’я Зейна Маліка підтримала його на тлі скандалу з Іоландою Хадід: “Мати хоче захистити його”

Скандал між Зейном Маліком та матір’ю його колишньої коханої Джіджі Хадід Іоландою сильно вдарив по репутації співака. Нагадаємо, що йому було пред’явлено звинувачення в домашньому насильстві, після того, як він сильно посварився з Іоландою, застосувавши до неї фізичну силу. 28-річного Маліка засудили до випробувального терміну 360 днів і зобов’язали пройти курс управління гнівом.

Незважаючи на громадський осуд, рідні Маліка стали на його бік і просять його повернутися додому до Великобританії: вони хочуть бути з ним у цей непростий період.

Зейн зараз переживає важкі часи, і його сім’я хоче, щоб він повернувся додому до Бредфорда. Мамі Зейна доводиться дивитися, як її син бореться за тисячі миль звідси, і це дуже важко. Матерінський інстинкт – захистити свою дитину, і це все, чого вона хоче для Зейна. Вони сподіваються, що він зможе повернутися додому, – поділився інсайдер.

Свою вину Малик оскаржувати не став, проте заперечував той факт, що у нього був фізичний контакт з матір’ю Джіджі.

За даними інсайдерів, вперше напруженість у їхніх стосунках з’явилася, коли Малік запідозрив Іоланду у витоку у ЗМІ новин про вагітність Джіджі. Співак виступав проти виставлення особистого життя напоказ, тоді як Іоланда Хадід не бачила нічого поганого у публічності.

У скандальному інциденті 26-річна модель стала на бік своєї матері і з бойфрендом розлучилася. Зараз парі потрібно вирішити питання про опіку над їх однорічною дочкою Хай. Малік, чиє становище зараз є вкрай незавидним, усвідомлює всі ризики і сподівається врегулювати питання мирним шляхом, не доводячи справу до суду.

Читайте також: 44-річний Каньє Вест почав зустрічатися з 22-річною моделлю

Поділись


Новини партнерів