Алек Болдвін задумався про завершення кінокар’єри після трагічного інциденту

Видання People повідомляє про те, що після трагічної події на знімальному майданчику голлівудський актор Алек Болдвін може назавжди попрощатися з кінематографом. Джерело заявило, що численні родичі Алека Болдвіна поки що сподіваються, що після трагічного інциденту актор знайде в собі сили повернутися до знімального процесу, проте такої впевненості ні в кого немає.

За словами джерела, зараз голлівудський акторпроходить реабілітацію, яка може зайняти дуже багато часу. Також інсайдер зазначив, що нещодавно джерело встигло поспілкуватися з дружиною артиста, і вона зізналася, що її дуже непокоїть стан Болдвіна. «Алек бореться, бо знає, що справи у родини Галини йдуть ще гірше. Він не хоче, щоб йому співчували. Зараз він просто хоче допомогти чоловікові та дитині Галини, чим може», – заявило джерело.

Йдеться про оператора Галину Гатчинс, яку актор випадково застрелив на зйомках фільму «Іржа». В даний час дружина Болдвіна Гілларія проводить увесь свій час поряд з чоловіком, і вона припускає, що у нього може виникнути посттравматичний розлад. За даними джерела, зараз актор знаходиться далеко від власного будинку, в місці, куди не можуть дістатися журналісти.

Читайте також: Це офіційно: Крістен Стюарт одружується зі своєю дівчиною

Поділись


Новини партнерів