«Це було несподівано»: Мер’єм Узерлі підвела всю команду «Чудового віку»

Мер’єм Узерлі потрапила на кастинг серіалу “Чудовий вік” абсолютно необдумано. На батьківщині, в Німеччині, актриса мала творчий застій, тому дзвінок подруги подарував Мер’єм приголомшливу можливість. Акторка зібралася до Туреччини за один день і успішно пройшла проби, навіть незнання турецької їй не завадило. Узерлі чудово втілила на екрані свою героїню наложницю Сулеймана. Мер’єм зіграла у 99 епізодах серіалу, вона полюбилася глядачам не лише у Туреччині, а й у всьому світі. А потім раптово Узерлі покинула проект і полетіла назад до Німеччини. Акторка пояснила свій вчинок тим, що професійно вигоріла, вона втомилася від напруженого робочого графіка.

Мерьєм покинула серіал перед третім сезоном. Вона перестала виходити на зв’язок із знімальною групою та колегами, таким чином підставивши всю команду проекту. Продюсер Тимур Савджі на YouTube-каналі Simge Fıstıkoğlu розповів про те, як вчинок актриси позначився на роботі.

Вона підставила всю команду, зіпсувала всю роботу. Це було так несподівано. Зазвичай, у подібних ситуаціях у мене витримка серійного вбивці але ця історія стала винятком. Пізніше зі мною зв’язався брат Мер’єм, він намагався домовитися. Мер’єм була готова повернутися, але я відповів: Ні, все закінчено, можеш не повертатися.

Узерлі довелося різко замінити іншою турецькою актрисою Вахіде Перчин. Шанувальники серіалу так і не прийняли Вахіде. Рейтинги «Чудового віку» сильно впали.

Зараз Мер’єм Узерлі продовжує зніматися у турецьких фільмах та серіалах. Але багато фанатів актриси не можуть забути те, наскільки чудова вона була в серіалі про султана Сулеймана.

Читайте також: Сніжана Бабкіна повідомила шанувальникам неприємну новину

Поділись


Новини партнерів