Кошовий розповів, як урятував доньку від поганої компанії

Художник та актор «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий розповів, як забрав старшу доньку 13-річну Варвару з поганої компанії. В інтерв’ю програмі «Зоряний шлях» гуморист повідомив, що з підлітком вони живуть як на голках.

У Варвари непросто проходить перехідний вік, причому дівчинка зв’язалася з поганою компанією. І її батькам доводилося йти на хитрощі, щоб вирвати її звідти.

«Нам було трохи складно перші півтора роки. Не з тією компанією зв’язувалася. Ми намагалися її від них забрати, тому вона їздила до табору до Іспанії, Болгарії, їздила разом до Греції. Погані звички у тих компаніях мене змусили жорстко поговорити з нею», — згадав про складний період у родині Кошовий.

Сама Варвара вважає маму Ксенію більш строгішою. Після конфліктів вони можуть два тижні зовсім не спілкуватися. Дівчина зізналася, що навіть йшла з дому, тож батькові довелося позбавити її кишенькових грошей.

«Каже: «Ти нікуди не поїдеш». Але я все одно їхала до друзів, до компанії. Я казала, куди йду, мені мама все одно дзвонила, вона хвилювалася. Я їй відповідала, що з друзями, не чіпай мене, будь ласка, буду вдома о 20:00. Щоправда, іноді запізнювалася, але поверталася до 9-ї вечора», — поділилася подробицями Варя.

Донька Кошового вважає матір Ксенію дуже гордою. Адже та ніколи не йде на примирення перша і це доводиться робити Варварі. Часто миротворцем виступає і сам Кошовий. Актору нелегко дається така місія, адже, за його словами, дружина та донька дуже схожі за характером і з кожним роком подібність лише посилюється.

Поділись


Новини партнерів