У британського артиста Еда Ширана виявили коронавірус

Один з найпопулярніших і успішних музикантів сучасності Ед Ширан захворів на COVID-19. Хвороба наздогнала артиста за кілька днів до прем’єри його нового альбому.

Про недугу розповів сам співак. У своєму Instagram 30-річний Ед написав пост, в якому пояснив ситуацію і запевнив, що почуває себе нормально:

Гей, народ. Невелика примітка, щоб повідомити вам, що у мене, на жаль, позитивний результат на COVID-19, тому тепер я ізолююсь і дотримуюся урядових вказівок. Це означає, що я зараз не в змозі виконувати будь-які особисті зобов’язання, тому я буду проводити стільки запланованих співбесід / виступів, скільки зможу, у себе вдома. Прошу вибачення у всіх, кого я підвів. Будьте в безпеці. Всіх цілую.

Цікаво, що минулого тижня Ед Ширан виступав на премії Earthshot Prize, яку організовували Кейт Міддлтон і принц Вільям. Під час події артист перетинався з багатьма людьми, в числі яких і герцоги Кембриджські. Так, можливо, монархи тепер теж будуть змушені відправитися на карантин.

До того ж коронавірус наздогнав артиста якраз перед прем’єрою його нової платівки “= (equals)”. Раніше Ед говорив, що прийдешній альбом стане дуже особистим і розповість про такі зміни в його житті, як шлюб, народження доньки і несподівані втрати.

Нагадаємо, що в 2019 році Ед Ширан одружився зі своєю подругою дитинства Черрі Осборн і заявив, що бажає взяти паузу в кар’єрі. У вересні 2020 року Ед і Черрі вперше стали батьками: у них народилася донька Лайра Антарктика.

Читайте також: Леся Нікітюк показала, як відсвяткувала свій день народження

Поділись


Новини партнерів