Кайлі Дженнер натякнула на стать майбутньої дитини

На початку вересня Кайлі Дженнер офіційно підтвердила чутки про те, що чекає на другу дитину від знаменитого репера Тревіса Скотта. Тепер же 24-річна бізнесвумен розбурхала Мережу, натякнувши на стать дитини.

Зірка реаліті опублікувала в Instagram фото оббивки салону нової машини, підписавши знімок багатозначною фразою – “baby blues”, яка позначає не тільки небесно-блакитний колір, але й стать дитини… Шанувальники відразу ж вирішили, що таким чином Кайлі Дженнер вирішила розповісти, що вона чекає хлопчика!

До того ж не так давно мільярдерка випустила нову лінійку дитячої косметики Kylie Baby, дизайн якої виконаний в блакитному кольорі. Збіг? Фанати так не вважають.

Раніше джерела з близького оточення повідомляли, що Кайлі і Тревіс вже знають стать майбутньої дитини, проте офіційних підтверджень про те, що пара чекає хлопчика, поки не з’являлося.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт вже виховують 3-річну доньку Стормі. Репер і бізнесвумен часто сходилися і розходилися протягом своїх відносин, однак у травні цього року вирішили почати все з чистого аркуша.

Читайте також: Ксенія Мішина взяла участь у чуттєвій фотосесії

Поділись


Новини партнерів