Інсайдер розповів усю правду про особисте життя Анджеліни Джолі

Останнім часом 46-річна Анджеліна Джолі вже кілька разів давала приводи заговорити про можливі зміни в особистому житті: актрису бачили і з колишнім чоловіком Джонні Лі Міллером, і з репером The Weeknd. За словами інсайдера, після розлучення з Бредом Піттом актриса нарешті готова до нових побачень.

Анджеліна зараз весело проводить час, і вона надолужує згаяне. Немає ніякого тиску або очікувань, просто багато радості, і Анджеліна дійсно насолоджується цим. Її друзі давно не бачили її такою бадьорою і енергійною, – сказав він.

За його словами, довгий час актриса не була зацікавлена ​​в нових відносинах, так як багато часу приділяла дітям і була зосереджена на роботі.

Вона була зайнята своїми материнськими обов’язками і кар’єрою, – додало джерело.

Сама Джолі особисте життя як і раніше зберігає в секреті. Нещодавно вона лише жартома заявляла, що самотня, тому що у неї дуже великі вимоги до партнерів. Які насправді відносини пов’язують її з The Weeknd, невідомо. За словами інсайдерів, близькі актриси і співака думають, що вони більше, ніж просто друзі.

І Енджі, і Абель кажуть людям, що вони просто друзі, але ті, хто їх знає, думають, що між ними відбувається щось романтичне,- відзначають вони.

Спілкуванню Джолі з екс-чоловіком Джонні Лі Міллером дивуватися не доводиться. Пара, яка була разом з 1996 по 1999 рік, після розлучення зберегла добрі стосунки – колишнє подружжя залишилося друзями. Але до недавнього часу разом їх не бачили дуже давно, тепер же вони при нагоді відвідують один одного.

Читайте також: Ксенія Мішина взяла участь у чуттєвій фотосесії

Поділись


Новини партнерів