Гаррі Стайлс приєднався до Marvel і з’явиться в “Вічних”

Після лос-анджелеської прем’єри нового блокбастера від Marvel – “Вічні” з’явилися чутки про те, що у фільмі також знявся 27-річний англійський співак і актор Гаррі Стайлс. Так, один з авторів видання Variety Метт Доннеллі стверджує, що в стрічці показали молодшого брата Таноса на ім’я Ерос, і в цій ролі нібито знявся Стайлс, який останніми роками вперто набирає обертів в акторській справі.

Українські глядачі зможуть дізнатися, чи так це, 4 листопада – саме в цей день відбудеться прем’єра “Вічних” в кінотеатрах України.

Згідно коміксу, Ерос виріс веселим і безтурботним любителем жіночої уваги (звідси й ім’я, адже при народженні його звали Ерон), проте став серйозніше ставитися до життя після вбивства Таносом їхньої матері. На відміну від брата, Ерос дотримувався доброї позиції і якось раз навіть сприяв перемозі Месників над Таносом. Згодом Ерос прибув на Землю, де приєднався до головної команди захисників планети і отримав Супергеройське кодове ім’я – Зоряний лис (Starfox). Цікавий факт: саме Ерос допоміг “воскресити” Віжена в коміксах.

Читайте також: Катерина Осадча та Юрій Горбунов показали свого двомісячного сина на фото

Поділись


Новини партнерів