Віктор Павлік виганяє колишню дружину з квартири

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лора Созаєва поскаржилася на своїй сторінці в Facebook, що її виганяють з квартири, за яку її екс-чоловік обіцяв виплатити кредит. Але зараз грошей на це немає. Тому народний артист просить колишню з’їхати, щоб квартиру продати. Плюс вона обурена, що Павлік навіть не подзвонив, а просто написав все це в смс.

“Два дні тому Віктор надіслав повідомлення, що платити більше не може і квартиру треба продавати. Він не приїхав, не подивився мені в очі, не поговорив, а просто надіслав смс”, – написала Лора.

На наступний ранок, за словами жінки, в 7 ранку, Катерина Реп’яхова надіслала їй смс. Пише, що ніхто нікому нічого не зобов’язаний, в зрадах Павліка Лора сама винна, бо, увага, знала про них і терпіла. Утримувати Cозаєву і платити за неї комуналку вони з Віктором Франковичом більше не мають наміру. Катя радить жінці жити за свій рахунок, а не сподіватися на колишнього чоловіка. Павлік в конфронтацію з колишньою публічно не вступає, це за нього робить його друга половинка.

“У мене є домовленість з Віктором Павліком, але не з іншими особами, які мені постійно вказують що мені робити і як жити”, – додала Созаєва.

Читайте також: Олександр Педан поділився з шанувальниками милою сімейною світлиною

Поділись


Новини партнерів