Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер заручилися

42-річна Кортні Кардаш’ян виходить заміж за свого 45-річного коханого Тревіса Баркера. Як повідомляє TMZ, на вихідних барабанщик групи Blink-182 зробив пропозицію телезірці в прибережному готелі в Монтесіто.

Заручини пари відбулися на пляжі в оточенні композиції з троянд і свічок. Баркер опустився на одне коліно, попросив Кардаш’ян стати його дружиною і подарував їй каблучку.

Знімками радісної події телезірка вже поділилася в своєму Instagram.

Назавжди, – написала Кортні.

Про роман Кортні Кардаш’ян і Тревіса Баркера стало відомо в січні цього року. Вони були знайомі дуже давно, але довгі роки їх пов’язували тільки дружні відносини, які з часом переросли в роман.

Влітку вони спровокували чутки про весілля. Тоді закохані провели відпустку в Лас-Вегасі, а стиліст Глен Коко, опублікувавши їх знімки, написав, що розуміє, чому люди там одружуються. Торжество, можливо, тоді і справді відбулося, але юридичної сили не мало.

Для Кортні цей шлюб стане першим. Вона більше дев’яти років перебувала в стосунках з бізнесменом Скоттом Дісіком, від якого народила трьох дітей. Але офіційно свій союз пара так і не оформила.

А ось Баркер був одружений двічі. Від другої дружини у нього є двоє дітей. Його 15-річна донька Алабама вже відреагувала на заручини батька і привітала їх з Кортні, опублікувавши знімок пари. На ньому видно і кільце, яке Тревіс подарував коханій.

Така щаслива за вас, люди! Люблю вас обох, – написала вона.

Привітала пару і молодша сестра Кортні Кім Кардаш’ян, яка ще недавно жартувала над закоханими в ефірі шоу Saturday Night Live.

Читайте також: Юлія Саніна приміряла новий образ

Поділись


Новини партнерів