Каньє Вест продає Ранчо Монстрів у Вайомінгу

Поки в Мережі обговорюють появу Кім Кардаш’ян на Saturday Night Live, з’явилися новини від її колишнього коханого і ще поки офіційно чоловіка – Каньє Веста. Повідомляється, що репер продає своє ранчо у Вайомінгу.

Не секрет, що Каньє Вест, який недавно з шумом презентував свій десятий студійний альбом Donda, дуже любить Вайомінг, там він проводив раніше дуже багато часу. Але тепер, схоже, він починає новий етап, оскільки має намір продати цю нерухомість.

Так, у Вайомінгу у 44-річного репера є ще одні володіння, майже в два рази більші за ці, в долині Бінг Гірських гір недалеко від містечка Грейбулл. Там він проводить дуже багато часу, на що не раз скаржилася сама Кім Кардаш’ян: насолоджується пейзажами, єднанням з природою і пише музику, багато музики.

Але на другу ділянку у Вайомінгу, якe Каньє купив у вересні 2019 року, схоже, плани змінилися. Це територія в більш ніж півтори тисячі гектарів, де є також 2 озера, в одному з яких водиться гігантська форель. Тут розташовані кілька будівель: житловий будинок, загін для худоби, курник для птахів, складські та підсобні приміщення, стайні, ресторан, конференц-зали.

Відзначимо, що Каньє Вест просить за ранчо 11 млн доларів – це на 3 млн менше, ніж сума, за яку артист купив ділянку в вересні 2019 року.

До слова, раніше Каньє Вест купив будинок в Малібу за 57 мільйонів доларів, який є творінням ексцентричного японського архітектора Тадао Андо, якого дуже любить репер.

Читайте також: Олександр Педан опублікував рідкісні фото з дружиною

Поділись


Новини партнерів