У мережі обговорюють вже дорослих синів Брітні Спірс і Кевіна Федерлайна

У шлюбі з Кевіном Федерлайном Брітні Спірс народила двох синів: Шона і Джейдена, яким зараз 16 і 15 років відповідно. Вчора приятель їхнього батька Едді Моралес опублікував фотографії, на яких діти колишнього подружжя виглядають вже дуже дорослими.

Причому деякі інтернет-користувачі відзначили, що вони виглядають старшими за свої роки і здаються ровесниками своєї матері.

Вони такі дорослі. Час летить так швидко. Здається, лише кілька років тому вона була за кермом, тримаючи в руках одного з них. Сумні часи.

На щастя, вони схожі на свою маму, а не на батька. Будемо сподіватися, що у них трохи більше здорового глузду, ніж у обох батьків, і вони продовжать вести здорове і щасливе життя, що б вони не робили, – пишуть в мережі.

Після розлучення зі співачкою Федерлайн отримав опіку над синами, так як вона була визнана недієздатною. На думку деяких користувачів мережі, це рішення суду було правильним. Поведінка Брітні, яка звільнилася від опіки свого батька і отримала право розпоряджатися своїм життям, зараз викликає у них занепокоєння.

Її сини подорослішали, але їхня мати поводиться як маленька дівчинка. Всі ці божевільні пости, які вона продовжує публікувати під час серйозного судового розгляду, показують, що з сорокарічною матір’ю двох дітей безумовно щось не так, – відзначають вони.

У своїй останній публікації в Instagram Брітні показала, як грається з лялькою.

У мене є дитина. У неї чудова дитяча, і її звуть Бреннан. Моя перша дівчинка! Ми навіть схожі. В цьому році мені виповнюється 40 років. Але вік – це не що інше, як просто число. Дорослішання – це найдурніша річ. Так що давайте гратися, мої друзі, – написала вона.

Зараз Брітні готується до весілля зі своїм коханим Семом Асгарі. За словами інсайдерів, вона давно хотіла вийти заміж і народити від нього дітей, але без дозволу батька зробити цього не могла.

Читайте також: Бойфренд Alyona Alyona розповів правду про їхні стосунки

Поділись


Новини партнерів