Стала відома дата виходу продовження серіалу “Секс у великому місті”

Вчора HBO представив новий тизер майбутнього серіалу “Історія триває”, який буде продовженням легендарного шоу “Секс у великому місті”. У новому ролику була нарешті розкрита дата прем’єри. Вихід серіалу запланований на грудень, так що це стане прекрасним різдвяним і новорічним подарунком для всіх шанувальників “Сексу”.

Зйомки продовження шоу стартували цього літа в Нью-Йорку. У центрі сюжету серіалу три подруги – Керрі Бредшоу, Міранда Хоббс і Шарлотта Йорк, які, як і раніше, дружать, часто зустрічаються і діляться своїми проблемами. Їх четверта приятелька, Саманта Джонс, яку зіграла Кім Кеттролл, в шоу не з’явиться (що фанати серіалу вважають головним і істотним мінусом), проте в ньому буде чимало нових облич.

Під час зйомок команда серіалу пережила важку втрату – помер Віллі Гарсон, який грав кращого друга героїні Сари Джесіки Паркер Стенфорда Блетча. Його смерть актриса переживала дуже важко – в житті вони з Гарсоном теж були друзями. Влітку вони встигли відзняти кілька сцен. Можливо, в зв’язку з його смертю сценаристам довелося вносити зміни в сценарій.

Продовження серіалу буде складатися з 10 епізодів по 30 хвилин кожен.

Читайте також: Катерина Осадча попросила вибачення у своїх шанувальників

Поділись


Новини партнерів