Джерело розповіло всю правду про стосунки Анджеліни Джолі і The Weeknd

Уже кілька місяців шанувальники актриси Анджеліни Джолі і виконавця The Weeknd підозрюють їх в романтичних стосунках. Але що ж насправді пов’язує пару – дізнайтеся в нашому матеріалі.

Нещодавно Анджеліна Джолі і канадський музикант The Weeknd з’явилися разом на публіці і тим самим ще більше підігріли припущення фоловерів про свій романтичний зв’язок.

Однак інсайдери, близькі до знаменитостей, поділилися, які насправді стосунки між ними. Як з’ясувалося, між Джолі і The Weeknd немає ніякого любовного зв’язку.

Вони не зустрічаються. У них є спільні інтереси, і їм подобається об’єднувати свої ідеї, щоб подивитися, що вони можуть придумати. Нещодавно вони говорили про спільне партнерство в декількох гуманітарних проектах. Він любить говорити про фільми і мистецтво, – передає слова джерела видання E! News.

Вони познайомилися через спільних друзів в індустрії кіно. У них багато спільного. Вони повністю порозумілися після їх першої зустрічі на початку цього літа і з тих пір підтримують зв’язок, – додав інсайдер.

Нагадаємо, вперше папараці застали пару на вечері в Лос-Анджелесі в кінці червня. Тоді в ЗМІ писали, що The Weeknd хоче потрапити в кінобізнес і знятися у фільмі. А чи так це насправді – сподіваємося, незабаром ми дізнаємося.

Читайте також: Злата Огнєвіч не може визначитись, який колір волосся обрати

Поділись


Новини партнерів