Влад Яма став кумом телеведучого Анатолія Анатоліча

Популярний шоумен, телеведучий і багатодітний тато Анатолій Анатоліч напередодні гучно відсвяткував свій 37-й день народження.

Сюрпризом для гостей стала новина про хрещених батьків молодшого сина Ніла, який народився 20 липня 2021 року. Нагадаємо, що Ніл – третя дитина в сім’ї Анатолія Анатоліча та його дружини Юли.

Загалом, в куми собі Анатолій Анатоліч вибрав відомого хореографа і суддю телешоу “Танці з зірками” Влада Яму та співвласницю найбільшого музичного фестивалю Східної Європи Atlas Weekend Ірину Федорцову. “Влад стане хрещеним. Влад, ти в неймовірній боротьбі вирвав це місце. Це була жорстка битва, але ми вибрали тебе”, – пожартував Анатолій Анатоліч.

Як виявилося, сім’я Анатолія Анатоліча часто подорожує разом з родиною Влада Ями. Уже не перший рік вони проводять разом зимові свята в Маямі, а вікенди – за містом в гостях один в одного. А з майбутньою кумою Іриною Федорцовою Анатоліч навчався в одному класі відомої криворізької 95 гімназії, яку колись закінчували Володимир Зеленський з дружиною і більшість учасників “Кварталу 95”.

Читайте також: Слава Камінська кардинально змінила колір волосся

Поділись


Новини партнерів