Вілл Сміт розповів усю правду про відносини з дружиною Джадою

53-річний Вілл Сміт і 50-річна Джада Пінкетт-Сміт одружені вже 23 роки. Протягом багатьох років ходили чутки, що у пари відкриті відносини. А в серпні минулого року дружина актора зізналася в інтимному зв’язку з 29-річним музикантом Августом Алсіною. У новому інтерв’ю для GQ Вілл розповів про відносини з дружиною.

Джада ніколи не вірила в традиційний шлюб. У Джади є члени сім’ї, у яких були нетрадиційні стосунки. Так що вона росла зовсім не так, як ріс я. Було багато дискусій на тему того, що таке досконалість відносин. Який ідеальний спосіб взаємодії в парі? Для більшої частини наших відносин ми вибрали моногамію, але ми не думали про неї як про єдиний варіант ідеальних відносин.

Прагнення до істини – єдиний спосіб бути щасливим в цьому житті. Ми дійшли згоди, що непідробленість – це звільнення від кайданів слави і суспільного контролю.

Ми довіряли один одному і дарували свободу з вірою в те, що кожен повинен знайти свій власний шлях. І я нікому не пропоную йти тим самим шляхом. Але свобода, яку ми дали один одному, і безумовна підтримка для мене є вищим визначенням любові, – зазначив він.

Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт виховують двох спільних дітей: 23-річного Джейдена і 20-річну Віллоу. У актора також є 28-річний син Трей від першої дружини.

Донька подружжя зізналася, що вона є поліаморною, тобто може заводити любовні відносини відразу з декількома людьми. Мати її підтримує і каже, що ставиться до цього з розумінням.

За час багаторічного шлюбу пари в пресі неодноразово з’являлися чутки про їхнє розлучення. Однак вони так і залишалися чутками. Актор зізнався, що, хоча шлюб – це і нелегко, вони з дружиною не бояться труднощів.

Шлюб – це найскладніша, виснажлива і дуже болісна робота на світі. Але ми не ті люди, які пасують перед труднощами, – відзначав він.

Читайте також: Анастасія Приходько розповіла, чому приховувала свою вагітність

Поділись


Новини партнерів