Мадонна опублікувала сімейні фотографії з дня народження сина Девіда

Кілька днів тому синові 63-річної співачки Мадонни Девіду Банді виповнилося 16 років. Вчора зірка поділилася сімейними знімками з дня народження спадкоємця – вечірку вони влаштували на задньому дворі свого будинку в Лос-Анджелесі.

Свято пройшло у вузькому сімейному колі. Сад був прикрашений різнокольоровими повітряними кулями і золотими буквами з фольги, які складали ім’я іменинника.

Девід – прийомний син зірки. Вона усиновила його в 2006 році, коли була одружена з Гаєм Річі. Рідний батько Девіда тоді був живий і позитивно поставився до бажання пари усиновити його сина, так як розумів, що вони зможуть забезпечити для нього краще життя.

Співачка виховує ще п’ятьох дітей: біологічну доньку Лурдес Леон від колишнього коханого Карлоса Леона і сина Рокко від Гая Річі, а також прийомних доньок Мерсі Джеймс, Стеллу і Естер.

Вітаючи сина з днем ​​народження три дні тому, Мадонна написала, що дуже ним пишається.

Я не можу повірити, що ти виріс і перетворився в цього молодого чоловіка. У такого артиста, такого спортсмена. У таку харизматичну людину. Хто знав, коли я зустріла тебе в притулку в Малаві, коли ти пив колу з дитячої пляшечки і був без підгузника, що ти станеш такою силою природи? Щасливого 16-річчя. Я так пишаюся тобою! – написала вона в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Madonna (@madonna)

Читайте також: Анастасія Приходько розповіла, чому приховувала свою вагітність

Поділись


Новини партнерів