Анджеліна Джолі і The Weeknd знову підігріли чутки про роман

Чутки про можливий романтичний зв’язок 46-річної Анджеліни Джолі і 31-річного Ейбела Тесфає (справжнє ім’я The Weeknd) з’явилися ще минулого літа. Пару кілька разів бачили разом у неформальній обстановці, проте підтвердження їхнього роману так і не послідувало.

Але днями актриса і музикант знову підігріли чутки про свої стосунки – в суботу їх знову помітили разом. Анджеліна і Ейбел провели 2,5 години в закритому залі італійського ресторану в Санта-Моніці.

При цьому свою зустріч вони не намагалися приховати від сторонніх. Незважаючи на те, що в ресторан вони приїхали окремо, виходили з нього вони разом. Після цього пара сіла в один автомобіль і поїхала.

Що насправді пов’язує пару, невідомо. Однак інсайдери кажуть, що навряд чи варто говорити про їхній роман: відносини у актриси і співака швидше ділові.

Ейбел виразно зосереджений на тому, щоб потрапити в кінобізнес. Він знімається в новому серіалі HBO,- поділилося джерело.

Варто відзначити, що зараз Анджеліна і Джолі і The Weeknd самотні. Після розлучення з Бредом Піттом актриса так і не зустріла нову любов, а репер, у якого були відносини з моделлю Белою Хадід і співачкою Селеною Гомес, теж уже більше року перебуває в статусі холостяка.

Джерела зазначають, що до Джолі ейбел завжди відчував симпатію і навіть заспівав про неї в одній зі своїх пісень. Але коли і за яких обставин вони встигли познайомитися особисто і зблизитися, сказати складно.

Читайте також: Іванна Онуфрійчук опублікувала нові фото з коханим

Поділись


Новини партнерів