Зірку “Гаррі Поттера” Тома Фелтона екстрено госпіталізували

З’явилися тривожні новини для шанувальників актора Тома Фелтона, який зіграв роль Драко Мелфоя в популярній серії фільмів “Гаррі Поттер”. Знаменитий артист знепритомнів під час турніру з гольфу.

34-річний Том Фелтон не на жарт налякав своїх фанатів. Актор брав участь в турнірі з гольфу в Вісконсині, однак під час гри йому стало погано і він раптово втратив свідомість.

В ході сьогоднішнього матчу знаменитостей в рамках Ryder Cup з актором і музикантом стався інцидент медичного характеру на полі, коли він виступав у складі команди Європи. Він був доставлений в лікарню для надання допомоги, – йдеться в заяві Асоціації професійних гравців гольфу.

На щастя, зірку “Гаррі Поттера” оперативно госпіталізували в найближчу лікарню. Очевидці, які були присутні на матчі, відзначили, що коли Том залишав поле, він уже був у свідомості але як зараз себе почуває актор – невідомо.

Нагадаємо, що Том Фелтон отримав широку популярність завдяки ролі Драко Мелфоя в “Гаррі Поттері”. Незважаючи на величезну популярність, актор прийняв рішення зробити перерву в акторській професії через те, що режисери пропонували йому виключно ролі лиходіїв.

Читайте також: Каньє Вест купив новий будинок на березі океану

Поділись


Новини партнерів