Брітні Спірс повернулася в Instagram після невеликої перерви

Колишній менеджер Брітні Спірс заявив, що вона може залишитися під опікою до кінця життя

Digital-детокс 39-річної Брітні Спірс тривав недовго – вчора співачка повернулася в Instagram після того, як кілька днів тому видалила свій аккаунт.

Вона розповіла, що вихідні провела разом зі своїм нареченим Семом Асгарі, з яким відсвяткувала заручини, і опублікувала дві фотографії.

Кілька знімків з моєї невеликої відпустки, в якому ми відсвяткували заручини з моїм, хай йому грець, нареченим! Я все ще не можу повірити. Але я не могла так довго залишатися далеко від зв’язку, так що я вже повернулася, – сказала зірка.

Однак шанувальники зірки, яким її раптове зникнення з соцмережі здалося дуже дивним, з підозрою поставилися до її повернення і нових знімків.

  • Що відбувається? Це знімки дворічної давності.
  • Не могла б ти опублікувати всі доступні фотографії? Ми дуже стурбовані, Брітні.
  • Мені здавалося, ти постриглася і пофарбувалася, – написали вони.

Тоді Брітні, щоб довести, що у неї дійсно все добре, опублікувала відеоролик, в якому вона танцює під пісню Ленні Кравіца.

Вибачте, мені подобається закручувати довге волосся. А моя червона фарба змилася в душі, – пояснила вона.

Втім, її фанатів ці слова насторожили ще більше – вони впевнені, що останні пости Брітні публікувала не вона.

  • Ніхто не купиться на це.
  • Поверніть Брітні її інстаграм!
  • Брітні, що ти намагаєшся нам сказати? – пишуть її фанати в коментарях.

Нагадаємо, що, після того як Спірс видалила свій аккаунт, її шанувальники почали будувати теорії, чому вона це зробила. Вони впевнені, що зробила це Брітні не за власним бажанням. Влітку зірка розповіла, що її життя протягом багатьох років строго контролювали опікуни. А видання New Yorker з’ясувало, що інстаграм співачка веде не самостійно: за її соціальні мережі відповідальні кілька людей.

Зараз Брітні близька до того, щоб нарешті звільнитися від опіки свого батька Джеймі Спірса, який подав до суду клопотання про припинення опіки над донькою. Але фанати зірки переживають, що, з огляду на останні публікації Брітні, зараз події можуть розвиватися не в її користь…

Читайте також: Христина Горняк та Володимир Остапчук повідомили радісну новину

Поділись


Новини партнерів