Гучний скандал: Конор МакГрегор напав на хлопця Меган Фокс

Відомий боєць MMA Конор МакГрегор накинувся з кулаками на репера Machine Gun Kelly. Все це відбулося на церемонії вручення премії MTV VMA в Нью-Йорку.

Західні ЗМІ повідомляють, що Конор підійшов до виконавця з пропозицією зробити спільне фото, але отримав відмову, після чого між ними зав’язалася бійка. Як повідомляє Page Six, до бійки так і не дійшло – їх вчасно розтягли охоронці. «Макгрегор був готовий махати кулаками, службі безпеки було важко його втримати», – поділилося джерело видання.

Інші очевидці стверджують, що репер відштовхнув від себе розгніваного бійця, який впустив свою тростину і розлив напій. Після цього ірландець завдав удар великому темношкірому хлопцю в масці, схожому на представника служби безпеки або охоронця.

Пізніше сам МакГрегор сказав, що все це чутки. «Абсолютно нічого не сталося», – заявив екс-чемпіон UFC. “Я поняття не маю. Я сам тільки що підійшов. Я навіть не знаю цього хлопця, чесно кажучи. Це просто чутки. Зі мною нічого не сталося. Я б’юся тільки зі справжніми бійцями. З людьми, які вміють битися. Я не б’юся з маленькими білими реперами Ванілла Айс. Я нічого не знаю про цього хлопця, крім того, що він прийшов з Меган Фокс», – заявив він в коментарі Entertainment Tonight.

Поділись


Новини партнерів