Анастасія Приходько розкрила несподівані подробиці роману зі своїм чоловіком

Українська співачка Анастасія Приходько вперше поділилася деталями своїх відносин з нинішнім чоловіком Олександром, з яким була знайома ще зі шкільних років. У пості в Instagram, присвяченому річниці вінчання подружжя, вона показала рідкісні весільні фото і розповіла історію їхнього тривалого роману.

Доля постійно зводила молодих людей. Анастасія та Олександр вчилися разом в школі. Дівчина була таємно закохана в хлопця, але свої переживання довіряла тільки щоденнику. Потім молоді люди вчилася в Київській академії музики ім. Глієра, але Олександр пішов з навчального закладу, правда, заходив в альма-матер до друзів, де і перетинався з майбутньою дружиною.

«Я подружилася з твоїм другом, щоб знати про тебе хоч щось! Так, я зустрічалася з іншими хлопцями, про що буду завжди шкодувати… Я хотіла бути тільки з тобою! Я зберігала в серці той момент, коли на моє 18-річчя я привернула твою увагу!» – емоційно висловилася Приходько.

Потім співачка поїхала в Москву – підкорювати російську «Фабрику зірок», а потім і «Євробачення».

«Я не чула про тебе зовсім нічого, поки дивна випадковість не звела нас разом через багато років і більше ми вже не розлучалися», – зазначила вона, не уточнюючи деталей.

У середу, 8 вересня, пара святкує 2-ю річницю вінчання. Приходько трепетно ​​звернулася до чоловіка і дала йому клятву вірності.

«Я – твоя перша любов, а ти моя! Я люблю тебе більше всіх на світі! Я дихаю тобою! І якщо треба, я не роздумуючи, віддам своє життя за тебе!» – написала вона.

До речі, Олександр практично не з’являється на сторінках в соцмережах дружини – він уникає публічності, а сама Приходько мало говорить про свою другу половинку. Пара разом виховує трьох дітей: доньку Анастасії від першого шлюбу з бізнесменом Нурі Кухілавою – Нану, а також вже спільних синів – Гордія і Луку.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Анастасія Приходько (@prykhodko_official)

Читайте також: Кайлі Дженнер підтвердила свою вагітність і показала УЗД

Поділись


Новини партнерів