Померла Сара Гардінг, екс-солістка поп-групи Girls Aloud

У це не хочеться вірити, але дійсність дуже жорстока. Стало відомо про те, що померла Сара Гардінг, знаменита модель і співачка.

Трагічне повідомлення залишила мама співачки в Інстаграм. Зірка поп-групи Girls Aloud Сара Гардінг померла після тривалої боротьби з раком грудей.

Їй було всього 39 років. Мама зірки опублікувала в Інстаграм фото доньки і попросила шанувальників вшанувати її пам’ять:

З сумним почуттям я розповідаю вам про те, що моя прекрасна донька Сара, на жаль, померла. Багато з вас знають про її боротьбу з раком і про те, що вона не опускала руки з моменту постановки діагнозу до свого останнього дня. Сьогодні вранці вона мирно пішла від нас. Я хотіла б подякувати всім за підтримку, яку ви надавали протягом усього минулого року. Це дуже багато значило для Сари. Усвідомлення того, що її люблять, надавало їй сили і втішало. Я знаю, що вона не хотіла б, щоб її запам’ятали в зв’язку з боротьбою з цією жахливою хворобою. Вона була яскравою сяючою зіркою – сподіваюся, саме такою вона і залишиться в пам’яті більшості.

Світ дізнався про непросту хворобу Сари Гардінг в серпні минулого року. Вона повідомила, що у неї рак грудей, але вже така стадія, коли хвороба поширилася на інші органи. За словами співачки, вона не могла потрапити до лікаря через пандемію коронавіруса, хоча у неї вже були очевидні симптоми хвороби…

Читайте також: Дженніфер Еністон запустила свій б’юті-бренд

Поділись


Новини партнерів