Каньє Вест натякнув, що зраджував Кім Кардаш’ян

Днями 44-річний Каньє Вест представив новий альбом Donda, перед виходом якого влаштував гучний концерт в Чикаго. Участь у ньому взяла і 40-річна дружина репера Кім Кардаш’ян, з якою він зараз знаходиться в процесі розлучення. Втім, розлучатися з нею Каньє, схоже, не хоче – про бажання повернути дружину він заспівав в одній з нових пісень. Останню платівку Каньє, схоже, взагалі вирішив присвятити особистому житті. В іншій композиції, треку Hurricane, він натякнув, що зраджував Кім в шлюбі. У пісні є такі слова:

Ось він я, занадто багатий, йду з новою навшпиньки.
І я знаю, в чому правда. Я все ще гуляю, навіть після двох дітей,

– співає він.

Мова, судячи з усього, йде про той період, коли Кім і Каньє виховували своїх старших дітей: доньку Норт і сина Сейнта (зараз у пари четверо спадкоємців). Тобто мова не йде про роман Веста з російською моделлю Іриною Шейк.

Ця пісня в деякому сенсі є його свідченням про те, що він зробив неправильно, і він бере на себе відповідальність за розпад їхнього шлюбу,

– сказав інсайдер.

Поява Кім Кардаш’ян в весільній сукні на концерті чоловіка породила чутки про можливе возз’єднання пари. І, незважаючи на те, що раніше повідомлялося, що вона хоче якомога швидше розлучитися зі своїм чоловіком, тепер інсайдери стверджують, що вона вирішила пригальмувати процес.

Кім не поспішає з розлученням. Вони з Каньє зараз в хороших відносинах, і вона не хоче прискорювати процес розлучення,

– сказав інсайдер.

Він додав, що Каньє сподівається, що дружина передумає розлучатися і повернеться до нього, і Кім нібито не проти почати все спочатку.

Каньє висловив бажання, щоб вона повернулася, і Кім відкрита для цього. Але спочатку вона хоче зосередитися на відновленні їхніх стосунків і зміцненні дружби,

– додало джерело.

Нагадаємо, про розлучення пари стало відомо на початку цього року. Подружжя вирішило розлучитися після майже семи років шлюбу. Говорячи про причини, Кім відзначала, що вони з Каньє розійшлися в поглядах в деяких питаннях.

Читайте також: Ольга Цибульська опублікувала рідкісне фото з чоловіком

Поділись


Новини партнерів