Скандал триває: The Weeknd не буде номінуватися на “Греммі-2022”

Канадський музикант Ейбел Тесфає, більш відомий як The Weeknd, планує дотриматись своєї обіцянки, даної після грандіозного скандалу в 2020 році, і більше не висуватися на премію “Греммі”, пише Hits Daily Double. Джерела в лейблі “Republic” підтвердили, що компанія не буде висувати артиста ні в одній з категорій.

Зараз The Weekend готує до виходу новий альбом і вже випустив перший сингл з платівки – пісню “Take My Breath”. Музикант обіцяє, що реліз відкриє нову еру в його творчості.

Рішення Американської академії звукозапису не номінувати The Weekend ні на одну статуетку “Греммі” стало сенсацією, адже альбом “After Hours” став бестселером, а кілька треків з нього опинилися серед ключових світових хітів року. Пісні “Blinding Lights” взагалі вдалося поставити рекорд, провівши у верхній десятці хіт-параду Billboard Hot 100 повний рік – це перший такий випадок в історії чарту. У відповідь музикант звинуватив Академію в корупції і оголосив їй бойкот.

З чуток, причиною конфлікту стало те, що організаторів “Греммі” не влаштувало рішення The Weekend виступити не на церемонії нагородження, а в перерві Супербоулу. Нібито саме за це його позбавили всіх номінацій. Тоді позицію The Weekend підтримали колеги по сцені Нікі Мінаж і Джастін Бібер. Цей скандал в підсумку змусив Академію відмовитися від голосування таємного комітету, який часто робив результати “Греммі” в рівній мірі непередбачуваними і несправедливими.

Читайте також: Лілія Ребрик показала, як відсвяткувала день народження донечки

Поділись


Новини партнерів