Кім Кардаш’ян поділилася новими фото з концерту свого екс-чоловіка Каньє Веста

У мережі продовжують обговорювати яскраве шоу 44-річного Каньє Веста в Чикаго, влаштоване на підтримку його нового альбому Donda. Найнесподіванішим моментом на цьому концерті, мабуть, стала поява 40-річної екс-дружини репера Кім Кардаш’ян в весільній сукні з нової кутюрної колекції Balenciaga. На минулих вихідних Кім поділилася в своєму Instagram цими та іншими кадрами з минулого заходу.

Кілька знімків були зроблені за лаштунками шоу. На одному з них Каньє і Кім у весільному вбранні чекають свого виходу на сцену, а на інших колишнє подружжя позує в гримерці разом зі своїм п’ятирічним сином Сейнтом. Кардаш’ян показала не тільки свій вихід в сукні, але й епічний момент “самоспалення” Каньє на сцені.

Donda, – коротко назвала ці кадри Кім.

Цей концерт Веста в рамках промотуру нового альбому породив багато чуток в мережі. Подейкують, що Каньє неспроста влаштував перформанси зі “самоспаленням” і весіллям з Кім. Багато фанатів вважають, що так репер натякнув, що повністю розлучився зі своїми демонами минулого і тепер хоче почати життя з чистого аркуша разом з матір’ю своїх чотирьох дітей. Цю версію підтверджують і інсайдери.

Каньє хоче повернути Кім. Він знову намагається завоювати її серце і змінити себе, – поділилося джерело в бесіді з виданням Entertainment Tonight.

Ті ж інсайдери припускають, що возз’єднання Кім і Каньє дійсно можливе. За їхніми словами, пару об’єднують не тільки глибока любов один до одного і багато дивовижних спогадів, але й бажання зробити своїх чотирьох дітей найщасливішими.

Вона відкрита до цих відносин і хоче подивитися, чи вдасться їм вирішити свої проблеми як парі. Незалежно від того, чи зійдуться вони, вони все одно залишаться в хороших відносинах і будуть разом виховувати дітей, – додало джерело.

Нагадаємо, що про розлучення Кім і Каньє стало відомо в лютому цього року. Ініціатором розлучення стала Кардаш’ян. Подейкували, що їй не вистачало уваги з боку Каньє, до того ж проблеми в їхньому шлюбі тільки посилило загострення біполярного розладу репера.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Поділись


Новини партнерів