Ольга Сумська розповіла про проблеми зі здоров’ям

Українська актриса і ведуча Ольга Сумська поскаржилася на здоров’я і розповіла, що їй слід зробити для відновлення роботи організму. Про результати обстеження і призначення фахівців вона розповіла в Instagram.

Сумська пройшла повне обстеження організму інноваційним апаратом, який сканує «52 органи». Результати були дещо несподіваними. Актриса запевнила – «є проблеми, але вони вирішуються». Що саме викликало настороженість у зірки, вона воліла не розповідати, зате поділилася приписами фахівців.

Так, за результатами обстеження Сумській доведеться відмовитися від кави, чаю, яєць і глютену. Ольга зізналася, що обожнює латте, але на місяць їй доведеться відмовитися від улюбленого напою.

Також актрисі порадили більше рухати і дотримуватися грамотного питного режиму.

«Спорт, розтяжки! Я почну, обіцяю вам і собі! Пити 1,5 літра в день! Так, так, кожен день собі кажу: «Оля, пий багато простої води!»… Забуваю, виходить дві-три склянки», – поскаржилася виконавиця ролі Роксолани.

Увесь список рекомендацій складається з 15-ти пунктів, але їх зірка вирішила не перераховувати.

Крім того, Сумська зізналася, що разом з чоловіком і колегою, актором Віталієм Борисюком в листопаді минулого року перенесла коронавірус, але тест тоді антитіла не показав.

«Заспокоїло те, що серйозних патологій немає, але дисбаланс є. З нашою професією і не дивно», – резюмувала Сумська.

Під постом актриси деякі передплатники засумнівалися в точності і правдивості обраного Ольгою методу діагностики, але актрису це не переконало.

Поділись


Новини партнерів