Шерон Стоун розповіла про насильство з боку батька

Голлівудська актриса Шерон Стоун зізналася, що у неї не склалися стосунки з рідним батьком. В своїй книзі голлівудська знаменитість зазначила, що ще в дитинстві вміла давати відсіч чоловікам.

За її словами, батько періодично бив її, але в юному віці вона не розуміла, чому він так чинить. Коли їй виповнилося 14 років, батько вирішив її знову провчити. «Він бив мене до тих пір, поки я остаточно не впевнилася в тому, що він б’є мене за те, чого я в принципі не робила. У цей момент мене покинули страхи і хвилювання, взагалі все почуття. Адже я зрозуміла, що мій батько – слабак», – зізнається актриса.

За її словами, в той день батько зажадав, щоб вона спустилася до нього, при цьому мати стояла поруч. Тоді Шерон підійшла до Джозефа і запитала, чи правда, що він б’є її, щоб відчути себе мужиком, і в той момент батько заплакав.

Втім, Стоун підкреслила, що на цьому її проблеми з чоловічою статтю не закінчилися, і пізніше вона зіткнулася з ними вже на знімальному майданчику. Як вона зізналася, один відомий продюсер вимагав, щоб вона вступила в реальні інтимні стосунки зі своїм партнером по фільму «Основний інстинкт» Майклом Дугласом. Продюсеру здавалося, що якщо це станеться, між акторами виникне хімія.

Поділись


Новини партнерів