Ченнінг Татум і Зої Кравіц спровокували чутки про роман

Схоже, в Голлівуді з’явилася нова зоряна пара. На цей раз в романі запідозрили 41-річного Ченнінга Татума і 32-річну Зої Кравіц. Днями пару зняли на велосипедній прогулянці по Нью-Йорку, і вони виглядали дуже щасливими.

Ченнінг керував велосипедом, а Зої їхала позаду, тримаючись за актора руками. При цьому вони багато сміялися і здавалися безтурботними.

Варто відзначити, що і Ченнінг, і Зої зараз вільні. Після розлучення з Дженною Д’юенн актор зустрічався зі співачкою Джессі Джей, але відносини пари закінчилися ще в минулому році. А Зої Кравіц зараз знаходиться в процесі розлучення зі своїм чоловіком Карлом Глусманом.

Втім, не виключено, що пару пов’язують дружні стосунки. Кравіц і Татум зараз разом працюють над фільмом Pussy Island – режисерським дебютом актриси. На головну роль Зої запросила Ченнінга, і, схоже, вони чудово порозумілися.

Чутки про роман Татума і Кравіц з’являються не в перший раз – вперше про їхні романтичні стосунки заговорили на початку року, однак тоді інсайдери їх спростували, заявивши, що пара просто разом працює над фільмом.

Однак той факт, що вони проводять час разом далеко за межами знімального майданчика, каже, що чутки про їхні стосунки можуть бути не такими вже й безпідставними.

Читайте також: Хлої Кардаш’ян прокоментувала чутки про відновлення роману з Трістаном Томпсоном

Поділись


Новини партнерів