Зібров розповів, чому він не братиме участь в концерті до День Незалежності

Народний артист України Павло Зібров заявив, що його не запросили заспівати на “Олімпійському” в День незалежності через конфлікт з продюсером концерту Сергієм Перманом.

Минулого року народний артист відмовився виступати в попурі з піснею ONUKA “Місто”. У ній було занадто мало слів, на думку Павла Миколайовича.

І ось три місяці тому артист зустрів Сергія Пермана в палаці “Україна” на концерті і отримав відмову.

“Підійшов, питаю:”Сергію, ти не знаєш, хто робить День незалежності на Майдані і в “Олімпійському”? Я хотів би взяти участь”. Він каже:”Знаю, я генеральний продюсер. Але ось ми з режисером концерту, Катею Царик подумали і вас не включили. Ви з характером, ви собі на умі, не слухаєте режисерської задумки. Так що вибачте, не ображайтеся, ми вас не запрошуємо”, – заявив Зібров.

Однак і на цьому історія не закінчилася. Артист згадує – генпродюсер концерту на “Олімпійському” обіцяв зателефонувати йому і взяти пісню Зіброва в інший проект, куди вона добре підходить.

І буквально днями Зібров дізнався від одного зі своїх музикантів, що для акції, де будуть вшановувати композитора Юрія Рибчинського, вони репетирують пісню з репертуару артиста, але … з Сергієм Бабкіним, йому віддали пісню “Хрещатик”. Зібров образився і попросив Бабкіна відмовитися з “етичних міркувань” та вибрати іншу композицію.

“Так що, на жаль, я не буду співати ні для свого кума 22 серпня, хоча я впевнений, що він хотів би почути “Хрещатик” з моїх вуст, ні 24-го. Правлять балом чиновники”, – резюмував Павло Зібров.

Читайте також: Танцюрист балету Наді Дорофєєвої, якого побили в Києві, вийшов з коми

Поділись


Новини партнерів