Боба Ділана звинуватили в згвалтуванні 12-річної дівчинки

80-річного відомого американського співака і лауреата Нобелівської премії з літератури Боба Ділана звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої. У позові, поданому в суд Нью-Йорка, говориться, що музикант вчинив сексуальне насильство над 12-річною дівчинкою в 1965 році в готельному номері, заздалегідь напоївши її алкоголем і накачавши наркотиками. Самому Ділану на той момент було 24 роки.

У документах, поданих його передбачуваною жертвою, повідомляється, що Ділан упадав за нею протягом шести тижнів до зґвалтування і використовував свій статус музиканта, щоб завоювати її довіру.

Офіційний представник співака назвав ці заяви помилковими.

Заява 56-річної давності не відповідає дійсності, і ми маємо намір рішуче її оскаржувати. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі в суді. Ми спростуємо ці заяви, – сказав він.

Передбачувана жертва Ділана, якій зараз 65 років, заявила, що вона страждає від депресії, тривоги і інших психологічних травм, які позбавили її можливості займатися звичайною діяльністю. Вона домагається відшкодування збитки і вимагає суду присяжних.

Варто відзначити, що в 1965 році Боб Ділан вперше одружився. З дружиною Сарою вони прожили в шлюбі 12 років і виховували п’ятьох дітей.

Читайте також: Танцюрист балету Наді Дорофєєвої, якого побили в Києві, вийшов з коми

Поділись


Новини партнерів